tag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post5800711193505997895..comments2024-02-21T11:51:38.314+02:00Comments on Mish-Mash: Домашна свинска пастърмаJana Dhttp://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-43674272139286102562023-12-28T11:43:00.905+02:002023-12-28T11:43:00.905+02:00Аз я държах извън хладилникаАз я държах извън хладилникаJana Dhttps://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-62477699160156135242023-12-26T15:28:51.915+02:002023-12-26T15:28:51.915+02:00Когато седи 48ч в солта трябва ли да е на студено?...Когато седи 48ч в солта трябва ли да е на студено? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-7386625512988149972021-12-21T16:26:41.276+02:002021-12-21T16:26:41.276+02:00Може, разбира се :)Може, разбира се :)Jana Dhttps://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-37217289013725741852021-12-21T15:59:12.938+02:002021-12-21T15:59:12.938+02:00А може ли да я вакоумирам в торбички и в хладилник...А може ли да я вакоумирам в торбички и в хладилника. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06486141148671855966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-43400615924786642112019-12-18T08:32:59.149+02:002019-12-18T08:32:59.149+02:00Привет, държа ги в найлонови пликчета Привет, държа ги в найлонови пликчета Jana Dhttps://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-38094599255574835632019-12-18T01:23:49.727+02:002019-12-18T01:23:49.727+02:00Здравейте. Във фризера по-точно как я съхранявате?...Здравейте. Във фризера по-точно как я съхранявате? Владимир Ивановhttps://www.blogger.com/profile/13934068875528566842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-59372198134026670312018-02-09T10:54:35.882+02:002018-02-09T10:54:35.882+02:00Ехааа, много благодаря за вниманието и усилието! И...Ехааа, много благодаря за вниманието и усилието! Изборът на песен леко ме изненада, но това все пак си е твоят прочит на рецептата ми :)<br />Още един път благодаря!Jana Dhttps://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-60953643914759821962018-02-08T18:32:27.315+02:002018-02-08T18:32:27.315+02:00Защото много ми хареса , ти направих този рекламен...Защото много ми хареса , ти направих този рекламен клип - https://www.youtube.com/watch?v=t3R4T0E5pWoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-39553574674321819722017-01-15T15:21:07.449+02:002017-01-15T15:21:07.449+02:00Е, не прекалено тънко, но, по дължина, цялото каре...Е, не прекалено тънко, но, по дължина, цялото каре, би била добра идея... Или да се разполови и разпъне по дължина...<br />Аз харесвам мезетата да са по-сухи и по на тънко нарязани...ChEfOohttps://www.blogger.com/profile/05770943154418832134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-61555178398951498662017-01-15T14:59:32.197+02:002017-01-15T14:59:32.197+02:00Да, може да се нареже и на по-малки парчета, разби...Да, може да се нареже и на по-малки парчета, разбира се. Важно е само да са по-широки, че иначе става доста суха пастърмата.Jana Dhttps://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-35906617052882644682017-01-15T13:47:15.468+02:002017-01-15T13:47:15.468+02:00Забравих да добавя, че ще пробвам тази рецепта, за...Забравих да добавя, че ще пробвам тази рецепта, за сухо осоляване, и да е на по-малки парчета, за по-бърза готовност.<br />Благодаря за съветите.ChEfOohttps://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15541676_10154796678958959_2599124360390277535_n.jpg?oh=f745588bccc163c5d01ed0ca3be16a98&oe=590C5ED9noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-44792659344696209352017-01-15T13:45:51.149+02:002017-01-15T13:45:51.149+02:00Аз в саламура от вода и сол кисна цялото парче от ...Аз в саламура от вода и сол кисна цялото парче от свинско каре(около 2-3 дена)... Около 150гр сол на литър вода(тя не може да разтвори повече). Подправките тука са предимно от зелени сушени подправки.<br />И суша на остъклена тераса, със пуснат вентилатор, докато усетя че започва да се стяга. Не съм си играл да тегля, и да проверявам, кога губи 25-30% от теглото си, за да съм сигурен във готовността му.ChEfOohttps://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15541676_10154796678958959_2599124360390277535_n.jpg?oh=f745588bccc163c5d01ed0ca3be16a98&oe=590C5ED9noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-57942252539301733262016-04-17T19:03:29.414+03:002016-04-17T19:03:29.414+03:00За пилешка пастърма най-добре става с пуешки гърди...За пилешка пастърма най-добре става с пуешки гърди ,по рецепта за сухо осоляване с 33 гр.сол на кг. месо, но аз я овалвам само в чубрица.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17585017091223012794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-36849677205235104682016-04-16T21:40:09.569+03:002016-04-16T21:40:09.569+03:00Благодаря, Деси! Скоро планирам да направя и пилеш...Благодаря, Деси! Скоро планирам да направя и пилешка пастърма, но по нов за мен начин. Да видим как ще се получи тя :)Jana Dhttps://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-51210957511226440962016-04-16T16:26:40.085+03:002016-04-16T16:26:40.085+03:00strahotna recepta
strahotna recepta<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06568153258434831174noreply@blogger.com