tag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post5684857251411419170..comments2024-02-21T11:51:38.314+02:00Comments on Mish-Mash: Печен свински бут с бира и медJana Dhttp://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-86045324320076103382018-03-27T11:00:16.763+03:002018-03-27T11:00:16.763+03:00Страхотна рецепта, снимките са много апетитни! Ще ...Страхотна рецепта, снимките са много апетитни! Ще я пробвам за предстоящия рожден ден на съпруга ми.supermaghttps://www.supermag.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-31411725060352062722018-03-16T18:55:45.566+02:002018-03-16T18:55:45.566+02:00Здравейте, сосът, който се получава при печенето, ...Здравейте, сосът, който се получава при печенето, е чудесен, така че можете просто да го сгъстите с натурално нишесте и да полеете месото с негоJana Dhttps://www.blogger.com/profile/16082468790050132601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-371675375593733783.post-48536334788498013142018-03-16T16:47:38.205+02:002018-03-16T16:47:38.205+02:00С какъв сос би могло да се комбинира ястието?
С какъв сос би могло да се комбинира ястието?<br />Anonymousnoreply@blogger.com