31 януари 2017

Пилешко с лимон и мед


Представям ви това изключително сочно и нежно пиле с лимон и мед. Не само е вкусно, но и е бързо за приготвяне - отнема по-малко от половин 

час.


27 януари 2017

Сладки кифлички със свинска мас



Тези кифлички са от бабините тефтери, които после са наследени от майките и лелите ни. От посочените продукти ще си направите цели 64 невероятно меки и вкусни кифлички.

26 януари 2017

Пилешки късчета а ла Нарру


Пилешки късчета беше първото, което опитах в ресторантите Нарру и май си ми остана любимата тяхна рецепта. Днес ще ви покажа как да си я приготвите вкъщи (и без това тя отдавна не е част от менюто на веригата). 

22 януари 2017

Шоколадова торта с глазура


Това е една наистина невероятно вкусна торта с наситен шоколадов вкус и неустоим крем! Опитате ли я, ще се влюбите в нея!



20 януари 2017

Крехки свински ребърца


Това са най-вкусните ребърца, които съм яла! Не че си ги хваля, защото аз съм ги приготвила, но наистина станаха безумно крехки и вкусни! Ако сте фенове на ребърцата, непременно ги опитайте, приготвени по този начин!

14 януари 2017

Торта Медовик


Изключително бърза за правене и много бавна за чакане торта - след 20 минути е готова, но трябва да минат поне 10 часа, преди да бъде опитана.

12 януари 2017

Пиле с грах на фурна


Пиле с грах на фурна е много вкусна класическа рецепта. Аромат на масло, зеленчуци и златисти бутчета - да си оближеш пръстите!

07 януари 2017

Свински врат на фурна





Напоследък много ми допада да пека цели парчета месо, които после се режат на парчета или се късат на конци. Днешното ми предложение към вас е за печене за цял свински врат без кост с бира и кимион.

06 януари 2017

Празнична питка със свинска мас



Изключително вкусна питка, която се приготвя със свинска мас. Изисква малко повече време от обичайните питки, тъй като втасва три пъти, но както винаги, усилията си струват.

04 януари 2017

Пиле Качаторе


Пиле Качаторе е едно от най-вкусните ястия с пиле, които съм опитвала. Приготвям го по рецептата на Джейми Оливър и всеки път става превъзходно.

02 януари 2017