04 февруари 2017

Тапас с пушена сьомга и хрян


Този тапас категорично се превърна в личния ми фаворит - комбинацията от сьомга и хрян за мен е умопомрачителна!

* Приготвен специално за My TAPAS BAR


Начин на приготвяне

1 франзела
300 г пушена сьомга
1-2 ч.л. паста от хрян
1 пакет крема сирене
копър
зехтин
лимонов сок
щипка сол
щипка черен пипер


Начин на приготвяне

Смесете много добре хряна и крема сиренето. За моя вкус 2 ч.л. паста от хрян бяха идеални, но ако не си падате по силния му вкус, пробвайте първо с 1 ч.л. от сместа. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. Добавете и лимонов сок според вашите предпочитания.

Върху всяка филийка сложете слайс сьомга, отгоре - хрян със сметана и поръсете с нарязан на ситно копър. Полейте с още малко лимонов сок и поднесете.





Хареса ли ти рецептата? Абонирай се за Mish-Mash във FacebookGoogle+Instagram или Pinterest, за да не пропускаш нито една от публикациите в блога! 





Няма коментари:

Публикуване на коментар