07 февруари 2017

Тапас с козе сирене, смокини и прошуто


Този тапас е за всички, които обичат смесените вкусове на сладко и солено. 



* Приготвен специално за My TAPAS BAR

Необходимите продукти

1 франзела
100 г козе сирене
6-8 сушени смокини
6 резена прошуто (хамон)
1 с.л. зехтин
1 скилидка чесън
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки, които се намазват със зехтин. Поставете в тава, покрита с хартия за печене. Печете в продължение на 8-10 минути или до златисто кафяво. Докато са още топли, ги натъркайте с разрязаната на две скилидка чесън.


Намажете козето сирене върху филийките. Покрийте с малки парченца сушени смокини, отгоре поставете слайс прошуто. Поръсете с черен пипер.






Хареса ли ти рецептата? Абонирай се за Mish-Mash във FacebookGoogle+Instagram или Pinterest, за да не пропускаш нито една от публикациите в блога! 






Няма коментари:

Публикуване на коментар