20 февруари 2017

Пържоли с горчица и лук


Изключително крехки и апетитни пържоли, които се топят в устата.

Необходимите продукти

6 свински вратни пържоли
3 глави кромид лук
3-4 ч.л. едрозърнеста горчица
2-3 с.л. соев сос
олио


Начин на приготвяне

Нарежете лука на филийки и ги подредете на дъното на тава за печене. Полейте с малко соев сос.



Отгоре сложете пържолите. Намажете ги и от двете страни с горчицата и полейте със соев сос и олио. 



Поставете в предварително загрята на 180 градуса фурна, без да покривате месото с фолио. Печете в продължение на 50-60 минути. След това обърнете пържолите от другата страна, като внимавате лукът да остане отдолу, за да не прегори. Печете още 15-20 минути и поднесете с гарнитура по избор.





Хареса ли ти рецептата? Абонирай се за Mish-Mash във FacebookGoogle+Instagram или Pinterest, за да не пропускаш нито една от публикациите в блога! 









Няма коментари:

Публикуване на коментар