02 февруари 2017

Mish-Mash гостува на My Tapas Bar - част 1



В първия ден от февруари гостувах на My Tapas Bar - изключително приятно и уютно място в София, намиращо се на ул. Христо Белчев. Не ми беше лесно да измисля какво да приготвя за тях, тъй като менюто им е богато на изненадващи вкусове и качествени продукти - Чоризо със сос от манатарки, Салчичон и паста от патладжани и т.н. 



Спрях се на 9 вида тапас, които ще ви представя в 3 поредни публикации. Рецептите са лесни, продуктите се намират във всеки по-голям магазин, а самите тапас са чудесна идея, когато посрещате гости и не ви се стои цял ден в кухнята. 



За да видите рецептата, която е предизвикала интереса ви, кликнете на заглавието и ще научите как се приготвя съответния тапас.


Тапас с боровинки, сирене Бри, прошуто и балсамова редукция




Тапас с авокадо, чери домати и балсамова редукция




Пеперони капрезе с босилков дресинг



2 коментара:

  1. Много семпло на вид и фантастично на вкус.Правила съм сирената в други варианти Ще направя и тези.Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Ваня! Благодаря за коментара! Тези дни ще пусна още 6 подобни рецепти, така че следете блога! :)
      Надявам се и сред останалите рецепти да откриете нещо по Ваш вкус.

      Изтриване