12 ноември 2016

Авокадо браунис


Изключително вкусно брауни с много какао и авокадо. Плътен вкус, мека среда и хрупкава коричка. Наистина разкошен десерт!


Необходимите продукти за авокадо браунис

2 бр авокадо
5 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. кафява захар
1/2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. какао на прах
2 ванилии на прах
1/2 ч.л. сол

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 140 градуса.
Разбийте яйцата до получаването на пухкава смес. 


Добавете двата вида захар и продължавайте да разбивате на по-ниски обороти. 


Прибавете и останалите съставки (брашното и какаото трябва да са пресяти, а аводакото - намачкано) и разбърквайте, докато се смесят много добре.




Изсипете тестото в намаслена и набрашнена квадратна или правоъгълна форма за печене и загладете повърхността. Аз избрах правоъгълна тавичка с размери 32х18 см.


Печете в продължение на 50-55 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра на сладкиша, излезе суха.

Оставете десерта да се охлади, след което го нарежете на парчета и го поднесете.




Хареса ли ти рецептата? Абонирай се за Mish-Mash във FacebookGoogle+Instagram или Pinterest, за да не пропускаш нито една от публикациите в блога! 





Ето още една рецепта за брауни. 

Шоколадово брауни
Мек и сочен десерт, с наситен шоколадов вкус и  пухкав крем. Истинско блаженство за любителите на сладкото!


Шоколадово брауни

Няма коментари:

Публикуване на коментар